Horkolásgátló orrgyűrű

Kód: DS10612611
5 975 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Azok közé tartozik, akik nem tudnak aludni éjszaka, mert valaki folyton horkol? Vagy Ön az, akitől mások nem tudnak aludni, mert horkol?  Végezzen ezzel egyszer, és mindenkorra. A horkolásgátló orrcsipesz garantáltan segít Önnek ezzel a problémával.

Ez a orrcsipesz nagymértékben javítja az orrlégzést, és a horkolás kezd alábbhagyni. Ajándékozza meg Önmagát és másokat egy igazán jó éjszakával, és nyugodt alvással.  Nem mérgező anyagból készült, védőtokba csomagolva.


 

A horkolásgátló maszk is hatékony segítség lehet.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MIÉRT ALAKUL KI A HORKOLÁS?

A horkolás leggyakoribb oka az alvás közbeni orrdugulás. Ezt követően a személy a száján keresztül lélegzik. Ez azt jelenti, hogy a nyaki nyílás szűkül, ami rossz légáteresztést eredményez.

Mivel az embernek egyenletes mennyiségű levegőre van szüksége a tüdejében, a levegőellátás sebessége nő. A torok nyomása megnő, a nyak és a lágy szájpadlás vibrálni kezd. Az ezekből a rezgésekből származó hangot horkolásnak nevezik.

Az orrcsipesz kiszabadítja a légutakat, és így megakadályozza a horkolást. Az egész folyamat tudatalatti. Az alvást önmagában nem zavarja, ellenkezőleg, javítja annak minőségét, mert a horkolás legyengíti az emberi szervezetet.


jedinecna-klipsa-proti-chrapani

 

HOGYAN MŰKÖDIK AZ ORRCSIPESZ

Az orrcsipesz segít az orrlyukak kitágításában. Ez elősegíti a jobb légzést bármilyen helyzetben. Így az ember nem kényszerül arra, hogy szájon keresztül lélegezzen. Az orron keresztül történő légzés teljesen megszünteti a horkolást.

Speciális anyagból készült, melynek kellemes a használata és egyben higiénikus is. Az orrcsipesz hatékony, egyszerű és olcsó módja a horkolás megszüntetésének.Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: