Horkolásgátló maszk

Kód: DS37273495
Akció
4 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)
 
 

Bemutatjuk a praktikus segítőtársat a horkolás elleni küzdelemben. Ha Ön azok közé tartozik, akik nem tudnak éjszaka aludni a zavaró horkolás miatt, vagy éppen Ön zavar másokat horkolásával, akkor van egy egyszerű megoldásunk erre a problémára, amely évszázadok óta sújtja a generációkat - a Horkolásgátló maszkot.


 

A MI TIPPÜNK

Próbáljon ki egy horkolásgátló orrgyűrűt is. Az orrgyűrűnek köszönhetően a légzése javulni fog, és a horkolás is csillapodik.

A horkolásgátló csomag egyedi orrgyűrűt és horkolásgátló maszkot tartalmaz, KEDVEZŐ ÁRON.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ALLÍTSA LE A HORKOLÁÁST – FEDEZZE FEL EZT A NAGYSZERŰ MASZKOT

  • Megszünteti a horkolást
  • Kiváló minőségű anyag
  • Kellemes és kényelmes viselet
  • Természetes megoldás a horkolásra
  • Megfizethető megoldás

 

CSUKJA BE A SZÁJÁT

Az orron keresztül történő légzésnek természetesnek kellene lennie. De gyakran nem ez a helyzet. Amikor tátott szájjal alszunk, az elkeskenyedett torkon áthaladó levegő megrezegteti a szájpadlás lágy szöveteit, jellegzetes hangot keltve – horkolás. A felnőttek körülbelül 45%-a néha horkol, 25%-a pedig rendszeresen. Ennek a leggyakoribb oka a szájlégzés.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A HORKOLÁS ELLENI MASZK?

Felteszi a fejére a horkolás elleni maszkot. Ez biztosítja, hogy a szája egész éjszaka zárva marad. A maszk megakadályozza a horkolás kialakulását. Hosszan tartó használat esetén a szervezetben kialakul az orron keresztüli légzés szokása, ezzel segítve a horkolás megelőzését. A maszk univerzális méretű, kényelmes a viselete és nem nyom. Mostantól kipihenten és tele energiával ébredhet.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • anyaga: neoprén
  • szín: kék-fekete

 

A MI TIPPÜNK

HORKOLÁSGÁTLÓ ORRGYŰRŰ

 

horkolásgátló orrgyűrű

 

Ez a orrcsipesz nagymértékben javítja az orrlégzést, és a horkolás kezd alábbhagyni. Ajándékozza meg Önmagát és másokat egy igazán jó éjszakával, és nyugodt alvással.

 

 

HORKOLÁSGÁTLÓ KARÓRA

 

horkolásgátló karóra

 

Fáradtan, kimerülten és kialvatlanul ébred? Valószínűleg a horkolás a hibás, ami partnerét is korlátozza. Aludjon egyszerűen és hatékonyan horkolás nélkül. Forradalmi megoldást kínálunk Önnek – a horkolásgátló karórát.

 

 

EGYEDI ALVÓ SZEMMASZK

 

alvómaszk

 

Az alvómaszk tökéletesen védi szemét a fénytől. A szemmaszknak köszönhetően sokkal gyorsabban elalszik, és jobb minőségű, egészségesebb alvást biztosít.

 

 

BLUETOOTH ALVÓMASZK BEÉPÍTETT FEJHALLGATÓVAL

 

bluetooth alvómaszk beépített fejhallgatóval

 

Nehezen alszik el, zavarja az utcai lámpa fénye, napközben is aludnia kell? Hoztunk egy nagyszerű megoldást - egy szemmaszkot alváshoz beépített fejhallgatóval.

 


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: