Horkolásgátló maszk

Kód: DS37273495
Akció
5 530 Ft / db
Raktáron (>5 db)
 
 

Bemutatjuk a praktikus segítőtársat a horkolás elleni küzdelemben. Ha Ön azok közé tartozik, akik nem tudnak éjszaka aludni a zavaró horkolás miatt, vagy éppen Ön zavar másokat horkolásával, akkor van egy egyszerű megoldásunk erre a problémára, amely évszázadok óta sújtja a generációkat - a Horkolásgátló maszkot.


 

A MI TIPPÜNK

Próbáljon ki egy horkolásgátló orrgyűrűt is. Az orrgyűrűnek köszönhetően a légzése javulni fog, és a horkolás is csillapodik.

A horkolásgátló csomag egyedi orrgyűrűt és horkolásgátló maszkot tartalmaz, KEDVEZŐ ÁRON.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

ALLÍTSA LE A HORKOLÁÁST – FEDEZZE FEL EZT A NAGYSZERŰ MASZKOT

  • Megszünteti a horkolást
  • Kiváló minőségű anyag
  • Kellemes és kényelmes viselet
  • Természetes megoldás a horkolásra
  • Megfizethető megoldás

 

CSUKJA BE A SZÁJÁT

Az orron keresztül történő légzésnek természetesnek kellene lennie. De gyakran nem ez a helyzet. Amikor tátott szájjal alszunk, az elkeskenyedett torkon áthaladó levegő megrezegteti a szájpadlás lágy szöveteit, jellegzetes hangot keltve – horkolás. A felnőttek körülbelül 45%-a néha horkol, 25%-a pedig rendszeresen. Ennek a leggyakoribb oka a szájlégzés.

 

HOGYAN MŰKÖDIK A HORKOLÁS ELLENI MASZK?

Felteszi a fejére a horkolás elleni maszkot. Ez biztosítja, hogy a szája egész éjszaka zárva marad. A maszk megakadályozza a horkolás kialakulását. Hosszan tartó használat esetén a szervezetben kialakul az orron keresztüli légzés szokása, ezzel segítve a horkolás megelőzését. A maszk univerzális méretű, kényelmes a viselete és nem nyom. Mostantól kipihenten és tele energiával ébredhet.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • anyaga: neoprén
  • szín: kék-fekete

 

A MI TIPPÜNK

 

Próbáljon ki egy horkolásgátló orrgyűrűt is. Az orrgyűrűnek köszönhetően a légzése javulni fog, és a horkolás is csillapodik.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: