A boldogság vízi lámpásai - 10 db-os színkeverék

Kód: 18176
Akció Tipp
9 935 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető
A tétel elfogyott…

  

A csomag „A boldogság vízi lámpásai - 10 db-os színkeverék”-et tartalmaz, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Egyedülálló, boldogságot sugárzó vízi lámpásokat hozunk Önnek a legszebb pillanatokhoz az ünnepségén vagy a különleges nagy napján.

Különösen népszerűek a lámpás elengedésének felejthetetlen érzése miatt, amely gyönyörűen úszik a víz felszínén, és szabadon, könnyedén lebeg.

Sokan úgy gondolják, hogy a lámpás, ahogy elúszik a folyón, magával viszi a gondokat, problémákat, balszerencsét és negatív érzéseket. Minél távolabb lebeg, annál több szeretetet, boldogságot, egészséget, gazdagságot és nagyobb életerőt hoz nekik. A kívánságlámpára felírhatja saját vagy mások kívánságait is.

Kiváló minőségű papírból készülnek, szigorúan ügyelve a használat biztonságára. A lámpás olyan anyagokból készült, amelyek a természetben gyorsan lebomlanak.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy 15 szerencsehozó lámpást tartalmazó akciós csomagot – különböző színben, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Részletes információ

Termék részletes leírása

MIK AZOK A BOLDOGSÁG VÍZI LÁMPÁSAI?

A vízi lámpások valójában különböző formájú, színű és mintájú kis papírhajók, amelyek hatalmas benyomást kelthetnek. Különösen népszerűek, mert felejthetetlen élményt nyújt a lámpás elengedése, amely szabadsággal és könnyedséggel telve úszik lefelé a folyón.

 

 Lampion vízbe

 

MI AZ ÜZENETÜK?

A boldogság vízi lámpásai nagyszerű alternatívája a klasszikus repülő boldogságlámpásoknak. Különösen alkalmasak olyan területeken, ahol nem lehetséges a repülő lámpák biztonságosabb változatának kilövése.

Sokan úgy vélik, hogy a lámpás, ahogy elúszik a folyón, magával viszi a gondokat, problémákat, balszerencsét és negatív érzéseket. Minél távolabb lebeg, annál több szeretetet, boldogságot, egészséget, gazdagságot és nagyobb életerőt hoz nekik. A kívánságlámpára felírhatja saját vagy mások kívánságait is.

 

MILYEN ALKALMAKRA ALKALMASAK A SZERENCSELÁMPÁSOK?

A szerencselámpásokat bárhol használhatod, ahol lehetőséged van arra, hogy kívánj valakinek. A klasszikus papír "üdvözlőkártyák" alternatíváját is jelentik.

Ideálisak:

  • esküvő
  • évfordulós ünnepség
  • Szilveszter
  • születésnapi ünnepség
  • érettségi
  • Valentin-napi ünnepség
  • céges partik
  • különböző felek
  • szolgálja, hogy levelet küldjön a kis Jézusnak
  • üzenetként szeretteidnek, akik már nincsenek velünk.

 

 Vízi szerencse lampionok

 

A LEGMAGASABB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A vízi lámpák kiváló minőségű papírból készülnek, szigorúan ügyelve a használat biztonságára. Az anyagoknak és a speciális gyártási technológiának köszönhetően a lehető legmagasabb szintű megbízhatóságot és biztonságot garantálják.

 

 EGYEDÜLÁLLÓ TERVEZÉS

Az egyedi lótuszforma, a kiváló papíranyag és az egyedi kézműves kivitelezés tökéletesen értelmezi a különleges alkalmakhoz illő esztétikát. Legyen szó akár esküvőről, születésnapi partiról, kívánságokról vagy bármilyen más ünneplésről, ezek a lámpások felejthetetlen, kellemes érzelmekkel teli pillanatokat szereznek.

 

ECO-FRIENDLY

A lámpás olyan anyagokból készült, amelyek a természetben gyorsan lebomlanak. Emiatt ezek a lámpák nem jelentenek túl nagy környezeti terhelést.

 

szerencse lampionok

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A BOLDOGSÁG VÍZI LÁMPÁSÁT?

Vegye ki a vízi lámpát a csomagolásából. Nyissa ki a kívánságlámpást, és helyezze bele a gyertyát. Gyújtsa meg a gyertyát, és óvatosan helyezze a vízre. A víz ezután lassan elsodorja a lámpást.

*Kezeléskor tartson be minden szabályt az Ön, valamint más emberek és tulajdon biztonsága érdekében.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: