Orrszívók

NAGY TELJESÍTMÉNYŰ ÉS HORDOZHATÓ

Ha Ön szülő, ismeri a frusztrációt, amikor egy orrdugulással küzdő gyermekkel kell foglalkoznia. A bedugult orr megnehezítheti gyermeke számára a légzést, az étkezést és az alvást, ami mind a gyermek, mind a gondozó számára szorongást okoz. Szerencsére van megoldás: az orrszívók.

Az orrszívók olyan kézi eszközök, amelyeket arra terveztek, hogy eltávolítsák a nyálkát és más váladékot a baba orrából. Különböző típusok léteznek, beleértve a gumós fecskendőket, az elektromos szívófejeket és a kézi szívófejeket. Ha azonban nagy teljesítményű és hordozható megoldást keres, akkor a szívóerővel rendelkező orrszívó pumpa megfelelő választás.


 

Legnépszerűbb termékek

elektromos orrszivo
Elektromos orrszívó
Raktáron (>5 db)
DS69503763
 
11 710 Ft
összesen 1 termék

Ár

11710 Ft11711 Ft
11171011711
elektromos orrszivo
Elektromos orrszívó
Raktáron (>5 db)
11 710 Ft

Ismerje meg ezt a nagy teljesítményű, gyermekek számára készült váladékszívót, amely segít gyorsan és hatékonyan megszabadítani gyermekeit a váladéktól, és jobban lélegezni....

DS69503763

A nagy teljesítményű, hordozható orrszívó készülékek nyálkaelszívással hatékony segítséget nyújtanak a dugulással küzdő csecsemők és kisgyermekek számára. Működésük során vákuumot hoznak létre, amely kiszívja a nyálkát és más orrváladékot, megkönnyítve ezzel gyermeke számára a légzést. Ezek a szívókészülékek különösen hasznosak olyan csecsemők számára, akik túl kicsik ahhoz, hogy kifújják az orrukat, vagy akiknek ez nehezükre esik.

Az orrszívó használatának egyik fő előnye, hogy megelőzheti a másodlagos fertőzéseket, például a fülgyulladást, az arcüreggyulladást vagy a tüdőgyulladást. Ha a nyálka felgyülemlik az orrüregben, az a baktériumok és vírusok táptalajává válhat, ami fertőzésekhez vezethet. Az orrszívók segítenek eltávolítani ezt a váladékot, és csökkentik a fertőzés kockázatát.