Nagy teljesítményű vezeték nélküli nagynyomású tisztító

Kód: DS30882180
26 995 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fedezze fel a végtelen szabadságot autója, terasza vagy homlokzata tisztításakor. A vezeték nélküli nagynyomású tisztító a hálózatra való csatlakoztatás nélkül működik, ami nagymértékben megnöveli használhatóságát.

Az ellenálló szennyeződésnek nincs esélye. A nagy, 60 bar nyomásnak köszönhetően a különböző felületek tisztítása gyors, hatékony és fáradságmentes lesz. A kerti bútorok vagy a kőburkolatok tisztításakor is értékelni fogja.

Teljeskörű kontrollt szerezhet a tisztítás felett. A vezeték nélküli nagynyomású tisztító rendkívül kényelmes, ergonomikus fogantyúval és intuitív kezelőszervekkel rendelkezik.

Ennek a vezeték nélküli nagynyomású tisztítónak az egyik legnagyobb előnye, hogy meglepő módon képes vödörből, patakból vagy medencéből vizet szívni, így nem függ a hálózati vagy hagyományos vízellátástól.


 

A MI TIPPÜNK

További praktikus kerti kiegészítők minden kertben és háztartásba.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

PRAKTIKUS VEZETÉK NÉLKÜLI NAGYNYOMÁSÚ TISZTÍTÓ

Szeretné lemosni az autóját, de mielőtt nekilátna, előbb elő kell vennie a garázsból a terjedelmes magasnyomású mosót, amely gyakran nem is nyom túl sokat.

Akkor hosszabbító kábelt keres, mert a tisztítóból származó kábel alig 3 méteres. Az is valahol a garázs mélyében van elrejtve. Mire mindent megtalál és csatlakoztat, már készen állsz bármilyen takarítási tevékenységre.

Egy ilyen forgatókönyvet nyugodtan elfelejthet. Ezzel a vezeték nélküli nagynyomású tisztítóval megszűnik a kábelek keresésével, húzásával és kibogozásával járó minden gond.

 • Vezeték nélkül működik
 • 60 bar nyomásig
 • Csatlakozhat a vízhálózathoz, vagy vizet meríthet a medencéből.
 • Kényelmes kezelés az ergonomikusan kialakított fogantyúnak köszönhetően
 • Könnyen használható
 • Gazdag kiegészítők

 

Nagy teljesítményű vezeték nélküli nagynyomású tisztító 

 

NAGY NYOMÁS A BIZTONSÁG TEKINTETÉBEN

Bízzon a magas tisztítási hatékonyságban. A vezeték nélküli nagynyomású tisztító 60 bar nyomást biztosít Önnek, amellyel hatékonyan távolít el minden szennyeződést. Ugyanakkor a legtöbb anyaghoz és felülethez biztonságos.

 

FÜGGETLEN NAGYNYOMÁSÚ TISZTÍTÓ

Tisztítani szeretné medencéjét, csónakját vagy a tava körüli kőburkolatot? Ez a vezeték nélküli nagynyomású tisztító tökéletes az ilyen tevékenységekhez.

Másik egyedülálló képessége, hogy közvetlenül a medencéből, vödörből vagy tóból szivattyúzza a vizet. A víztisztító felhasználhatósága így igazán széleskörű.

vezeték nélküli nagynyomású tisztító 

FŐ A KÉNYELEM

Fedezze fel a kényelem varázsát a vezeték nélküli magasnyomású mosó használatakor. Amellett, hogy gyakorlatilag bárhol használhatja, rendkívül kényelmes a kezelése is. Erről az ergonomikusan kialakított fogantyú gondoskodik, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe.

 

EGYSZERŰEN ÉS KÖNNYEDÉN

A vezeték nélküli nagynyomású tisztítószer könnyű kezelhetőségével is meg fogja lepni Önt. A kényelmi fogantyún található egy kioldó, amely gyorsan és teljesen könnyedén aktiválja a tisztítót.

 

PRAKTIKUS KIEGÉSZÍTŐK

A készlet tartalmaz egy akkumulátort, a töltőt, a víztömlő, a csatlakozók, a szűrő, a hosszabbító rúd, a nyomófúvókák és a tartály a vezeték nélküli nagynyomású tisztító nélkülözhetetlen részei. Minden a rendelkezésére áll a hatékony tisztításhoz.

  nagynyomású tisztító


MŰSZAKI LE
ÍRÁS

 • Teljesítmény: 120W
 • Áramlási sebesség: 300 l/h
 • Nyomás: 60 bar
 • Akkumulátor
 • Maximális térfogatáram: 300 l/h
 • Tömlő hossza: 5 m

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: