Minőségi kutyaürülék zacskók

Kód: DS72707751
1 750 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Minőségi kutyakaki zacskókat hozunk Önnek, amelyeket szakadásálló technológiával terveztünk. A sötét, alig átlátszó színnek köszönhetően diszkrétek. Ezért tökéletesek azoknak a gazdiknak, akik szeretik kutyájukat vagy kölyökkutyájukat a parkba, hosszú sétákra vagy városon kívüli kirándulásokra vinni, majd az ürüléket messzire, a szemetesbe hordani.

Ezek a sokoldalú kutyapiszok zacskók vastagabbak, tartósabbak és könnyen szakítható perforációval rendelkeznek, amely megkönnyíti egy zacskó kihúzását. Ideális méretüknek köszönhetően minden fajta számára alkalmasak.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy akciós csomag Minőségi kutyaürülék zacskók – 10 db - összesen 450 zacskót tartalmaz, nagyszerű áron + INGYENES SZÁLLÍTÁS.

Műfüves kutyaalom, mint kutya WC is ajánljuk.

Itt még több kütyüt találsz az állatbarátoknak.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ZACSKÓK A KUTYAÜRÜLÉK SZÁMÁRA

Akár városban, akár vidéken él, szüksége van olyan ürülékgyűjtő zsákra, amely nem szakad el, nem átlátszó, hogy ne kelljen mindenkinek tudnia, hogy milyen meglepetést rejteget benne az ember. Ezért hozunk Önnek olyan kutyakaki zsákokat, amelyek erősek, tartósak és éppen a megfelelő méretűek, hogy megbízhatóan használhassa őket, függetlenül attól, hogy milyen nagy vagy kicsi a beletenni kívánt tartalom.

 

VASTAGABB ÉS TARTÓSABB ANYAGOK

A hagyományos kakazsákok gyakran elszakadnak vagy nem megfelelőek, ha nagyobb kutyája van. Ezért hozunk jobb vastagságú és ideális méretű táskákat.

 

zacskók kutyaürülékre

 

TÖKÉLETESEN MEGTARTJÁK  A SZAGOKAT

A zacskó, miután bekötötték, jól megtartja a kellemetlen szagokat a belsejében. Ez különösen akkor fontos, ha sokáig kell sétálnia a zsákkal, amíg talál egy szemetest, vagy ha a kocsiban kell hagynia.

 

KÖNNYŰ KEZELHETŐSÉG

A megfelelő perforációnak köszönhetően a zsákok könnyen téphetőek. Könnyen nyitható. Elég hosszúak ahhoz, hogy kényelmesen csomót lehessen kötni rájuk. Mindezek a tulajdonságok kényelmes kezelésre teszik alkalmassá a zacskókat.

A csomag 20 minőségi zacskót tartalmaz.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: