Madárriasztó - műanyag holló

Kód: DS43567618
5 930 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Hatékony védelem a madarak ellen. A műanyag holló riasztóként működik galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen.

A madarak és galambok madárijesztője a madarak természetes ösztönei alapján működik, mert a holló a természetes ellenségük. Alkalmas házak erkélyére vagy homlokzatára, mint galambok elleni védelem, valamint a kertbe, ahol a madarak rongálják és megeszik a termést.

A teljesen valósághű megjelenés és méret biztosítja a nagy hatékonyságot. Teljesen tiszta erkélye vagy kertje lehet. Ezen kívül ízléses dekorációnak is megfelel.

Helyezzen egy nagy ragadozó műanyag modellt az erkélyre, kertre, házra, garázsra, kerítésre, vagy akassza fel egy fára vagy más helyre. A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően törhetetlen és ellenáll az időjárási viszonyoknak.


 

Kínálatunkban egy kényelmes dupla csomag madárijesztő, amellyel spórolhat.

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Próbálja ki az 5 darabos madárijesztő csomagot is, amelyhez ingyenes szállítást kap.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

RAGADOZÓ MAKETT - MADARAK ÉS GALAMBOK ELLEN

Meg kell védenie termését a kertben vagy a gyümölcsösben a különféle madarak támadásától? Vagy az idegesítő galambok teszik kényelmetlenné az életét a kertben vagy a teraszon? Az életnagyságú holló segít elűzni kertjéből a kis madarakat, például galambokat, cinegéket vagy rigókat, így megóvva a termést. Alkalmas erkélyre vagy házba, mint taszítószer a bosszantó madarak ellen. A "ragadozó" jelenléte elriasztja a madarat a közeledéstől. Ez a valósághű másolat maximálisan hatékony és eredményes.

 
holló madarriaszto

HOL HELYEZZE EL

A holló ideális helye az épület szélén, a párkányokon, az erkélyek, garázsok szélén, vagy az ültetések között vagy a gyepen. Kiváló minőségű ABS műanyagból készült, amely ellenáll az időjárási viszonyoknak.

 

TIPPÜNK

A jobb hatás érdekében időnként vigye át a hollót egy másik helyre, hogy a madarak ne szokják meg.

 

KERTI DEKORÁCIÓ

A holló modell stílusos és ízléses kiegészítő, amely különlegessé varázsolja kertjét.  A vendégek egyből észreveszik.

 

  • A csomagolás tartalmaz egy tartót és egy hollót
  • Szélesség: 40 cm
  • Magasság: 20 cm

 

A MI TIPPÜNK

ULTRAHANGOS MADÁRRIASZTÓ KÉK VILLANÓFÉNNYEL

 ultrahangos-madarriaszto-kek-villanofennyel

 

Ismerje meg ezt a hatékony madárijesztőt, amely tökéletesen taszítja a galambokat, seregélyeket, rigókat, fecskéket és más madarakat. Az ultrahangos jelek modern technológiájának és egy speciális, változó frekvenciájú kék fénynek köszönhetően csendesen és nem mérgezően taszítja a madarakat.

 

 

SPECIÁLIS MADÁRRIASZTÓ FÉNYVISSZAVERŐ SZALAGOK

specialis-madarriaszto-fenyvisszavero-szalagok

Próbálja ki a speciális fényvisszaverő szalagokat a fecskék, galambok, verebek, szarkák és más madarak ellen, és védje meg könnyedén a kerti növényeket és a termést.

 

 

MADÁRIJESZTŐ SÓLYOM - EGY RAGADOZÓ MADÁR MODELLJE

madarijeszto-solyom-egy-ragadozo-madar-modellje

Hatékony védelem a madarak ellenA műanyag sólyom galambok, szarkák, rigók, fecskék és más madarak elriasztójaként működik. A madár- és galambriasztó a madarak természetes ösztönei alapján működik, mivel a sólyom a természetes ellenségük.

 

 

MADÁRRIASZTÓ RAGADOZÓ HANGUTÁNZÁSSAL

madárriasztó ragadozó hangutánzással

A hang alapú madárriasztó csodálatos eszköz azok számára, akiknek távol kell tartaniuk a madarakat a kertjükből vagy a veteményestől. Többé nem kell néznie a tönkrement termést vagy az autóján lévő koszos foltokat.

 

 

MINŐSÉGI VÉDŐ MADÁRHÁLÓ

minőségi védő madárháló

Ismerje meg ezt a minőségi madarak elleni hálót, amely tökéletes mechanikai akadályként szolgál a galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen.

 

 

MADÁRRIASZTÓ TÜSKE

madárriasztó tüske

Ismerje meg ezeket a kiváló minőségű madárriasztó tüskéket, amelyek tökéletes mechanikai akadályként szolgálnak galambok, seregélyek, rigók, fecskék és más madarak ellen. Segítenek a nyestek, macskák és más nem kívánatos látogatók ellen is.


 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: