Konfettik és szerpentinek

A LEGJOBB PARTY KIEGÉSZÍTŐK

Ha partit vagy ünnepséget tervez, a konfetti és a szerpentinek elengedhetetlen kellékek az ünnepi hangulat megteremtéséhez. Ezek a színes és játékos dekorációk egyszerű, de hatékony módja annak, hogy egy kis izgalmat vigyenek bármilyen eseménybe, a születésnapoktól és esküvőtől kezdve a vállalati rendezvényeken át az ünnepi partikig.

Webáruházunkban konfettik és szerpentinek széles választékát kínáljuk különböző formákban, színekben és méretekben, hogy minden alkalomhoz illeszkedjen. Akár hagyományos kerek konfettit, akár szív alakú konfettit vagy akár egyedi formákat szeretne, nálunk minden megtalálható. A streamerek különböző hosszúságban és szélességben kaphatók, így kiválaszthatja a tökéletes méretet a helyszínhez vagy a parti helyszínéhez.

Az egyik legnépszerűbb konfettitípus, amelyet forgalmazunk, a rózsaszirmos konfetti.


 

Legnépszerűbb termékek

rozsaszirmok 300 db
Rózsaszirmok - 300 darab
Raktáron (>5 db)
DS99964638
 
7 800 Ft
rozsaszirmok orias csomagolas
INGYENESINGYENES
Rózsaszirmok - Esküvői csomagolás
Raktáron (>5 db)
DS99964639
 
17 975 Ft
rozsaszirmok
Rózsaszirmok
Raktáron (>5 db)
DS61766455
 
3 920 Ft
összesen 3 termék

Ár

3920 Ft17975 Ft
1392017975
rozsaszirmok 300 db
Akció Tipp
Rózsaszirmok - 300 darab
Raktáron (>5 db)
7 800 Ft

  A csomagolás 300 darab rózsaszirmot tartalmaz kedvezményes áron. A rózsaszirom egyedi dekoráció, amely egy pillanat alatt a legszebb és legromantikusabb érzéseket...

DS99964638
rozsaszirmok orias csomagolas
Akció Tipp
INGYENESINGYENES
17 975 Ft

  Az esküvői csomagolás 900 darab rózsaszirmot tartalmaz kedvezményes áron és INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL. A rózsaszirom egyedi dekoráció, amely egy pillanat alatt a legszebb...

DS99964639
rozsaszirmok
Akció Tipp
Rózsaszirmok
Raktáron (>5 db)
3 920 Ft

  A rózsaszirom egyedi dekoráció, amely egy pillanat alatt a legszebb és legromantikusabb érzéseket idézi fel. Minden nő azt akarja, hogy szeressék. A rózsa a szerelem...

DS61766455

A hagyományos konfetti és szerpentin mellett olyan különleges termékeket is kínálunk, mint a konfettiágyúk és konfettipukkasztók. Ezek az eszközök szórakoztató módon lepik meg a vendégeket, és drámai hatást keltenek az esemény kulcsfontosságú pillanataiban. A konfettiágyúkat és a poppert az Ön által választott színben vagy formában testre szabhatjuk, így nagyszerű módja annak, hogy személyes hangulattal gazdagítsa az ünnepségét.

Webáruházunkban büszkék vagyunk arra, hogy kiváló minőségű konfettit és szerpentineket kínálunk megfizethető áron. Megértjük, hogy egy parti vagy esemény megtervezése stresszes lehet, ezért megkönnyítjük Önnek, hogy mindent, amire szüksége van, online rendeljen meg, és házhoz szállíttassa. Gyors szállítással és kiváló ügyfélszolgálattal bízhat bennünk, hogy segítünk felejthetetlenné tenni az ünnepségét.

Összefoglalva, a konfetti és a szerpentinek szórakoztató és lényeges elemei minden ünnepségnek vagy eseménynek. A színek, formák és méretek széles választékával biztosan megtalálja a tökéletes konfettit és szerpentineket, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek. Vásároljon nálunk még ma, és tegye emlékezetessé a következő ünnepségét!