Vízálló cipővédő – DUPLA CSOMAG

Kód: DA12452171 DA27014257 Kérjük, válasszon változatot
Akció Tipp
8 595 Ft / db
Pillanatnyilag nem elérhető Raktáron (>5 db) Kérjük, válasszon változatot
Változat

 

A csomagolás 2 pár vízálló cipővédő huzatot tartalmaz kedvezményes áron.

Az egyedülálló vízálló cipővédő huzatok tökéletesen védik cipőjét az esőtől, nedvességtől, sártól, sótól és egyéb szennyeződésektől.

A speciális latex cipőhuzatok univerzálisak. Kényelmesen nyújthatóak, így bármilyen lábbelihez illeszkednek, férfiaknak és nőknek egyaránt. A legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően ezek a cipővédők ugyanolyan minőségben újrafelhasználhatók, mint az első alkalommal.  

A speciális csúszásgátló kialakítás a legmagasabb szintű biztonságot garantálja. Ezekkel az egyedi cipővédőkkel nem kell aggódnia az elcsúszás miatt. Ráadásul modernek és stílusosak. Tökéletesek azok számára, akiknek esős és havas napokon kell kimozdulniuk.

A cipővédőket tornacipőkhöz, sétacipőkhöz, elegáns cipőkhöz, de sportcipőkhöz is tervezték. Bármilyen típusú cipőre alkalmasak, kivéve a magas sarkú cipőket, amelyeket meg kell védeni a nedvességtől, esőtől, sótól, kavicsoktól, karcolásoktól és egyéb szennyeződésektől.


 
INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy kedvező 4 darabos cipőhuzat csomagot, amellyel ingyenes szállítás jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

VÍZÁLLÓ HUZATOK A CIPŐ TÖKÉLETES VÉDELMÉRE

Védje cipőjét a sótól, a sártól és a szennyeződésektől. Esős vagy télies időben nem csak bekoszolódhat a csizmája, de ezek az elemek tartósan károsíthatják is azt. Cipőit tökéletesen védik ezek a vízálló cipőhuzatok.


egyedi vizallo cipovedo

 

VÉDJE AZ EGÉSZSÉGÉT

A cipővédők megjelenésük és funkcionalitásuk mellett az egészségét is védik. A megfázás gyakori oka, hogy esős időben egyszerűen elázik. Az esernyő megvédheti a teste felső részét, de a lábait nem tudja megvédeni. Ezekkel a cipőhuzatokkal a lábai szárazak és melegek maradnak.

 

TARTÓS ÉS ÚJRAFELHASZNÁLHATÓ 

A modern gyártási technológiának és a legjobb minőségű anyagoknak köszönhetően ezek a cipővédők rendkívül tartósak. Sokáig kitartanak. Ráadásul bárhová magával viheti őket. Csak tegye be őket a zsebébe vagy a táskájába, és mindig kéznél lesznek, amikor csak szüksége van rájuk.

 

EGYED DIZÁJN

Amellett, hogy rendkívül hasznos, a cipőhuzatok ízlésesek és stílusosak is. A látványos, merész színek bárhol ízléses eleganciát biztosítanak.

 

praktikus vizallo cipovedo

 

MAXIMÁLIS BIZTONSÁG

A cipővédő alján speciális csúszásgátló pontok vannak beépítve, amelyek minden időjárási viszonyok között biztosítják a szükséges stabilitást és biztonságot az elcsúszás elől.

 

BÁRMILYEN LÁBBELIHEZ

A rugalmas, de erős latexnek köszönhetően a cipővédők univerzálisak, férfiak és nők számára egyaránt alkalmasak. Viselheti tornacipőre, szandálra, sétacipőre, sportcipőre, elegáns cipőre. A 100% természetes latex anyag rendkívül rugalmas és kényelmes. Felhúzáskor nem deformálja a cipőt, és nem nyikorog járás közben.


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: