Multifunkcionális szilikon tortaforma - formázható

Kód: DS71899571
6 375 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Azok az idők már rég elmúltak, amikor sok formát kellett vásárolnia a különböző formájú süteményekhez. Már csak egy sokoldalúan formázható szilikonformára van szüksége, amelyet tetszés szerint formázhat - szív, kör, négyzet, háromszög és még sok más.

A forma a legjobb minőségű 100% szilikon gumiból készül, amely egészségre ártalmatlan, szagtalan, környezetbarát és könnyen tisztítható. A forma rendkívül könnyen használható, mégis tökéletesen megtartja a formáját, így nem kell aggódnia, hogy sütés közben szétesik.

Tapadásmentes, így könnyen eltávolítható a süteményről. Gyorsan és könnyen tisztítható, így a vele való munka öröm lesz.

Saját eredeti és egyedi formát hozhat létre. Ezzel az egyedülálló formával sok pénzt takaríthat meg. és még több tárhelyet. Mostantól a sütés gyerekjáték lesz.


 

A MI TIPPÜNK 

A megfelelő késélezőnek szintén nélkülözhetetlen helye van a konyhában. Egy hatékony késélezőt kínálunk, amellyel az otthonában lévő összes kést és ollót megélezheti. 

Az egyedi, speciális hagyma- és zöldség aprító segít a konyhában.

Eredeti és praktikus termékeket kínálunk a borkedvelők számára is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI FORMÁZHATÓ SÜTŐFORMA

Variálható formánk szilikon-csíkokból áll, amelyek tökéletesen hajlíthatóak és egymásba illeszkednek. Ha összerakja őket, tetszőleges formájú sütőformát formázhat. Könnyen rögzíthetőek és tökéletesen tartanak sütés közben, így nem kell aggódnia, hogy a forma szétesik sütés közben. Ez egy szenzációs termék, amely minden otthoni cukrásznak megfelel.

 

 szilikonos tortaforma

 

NINCS TÖBB SÜTŐFORMA

Ezek a kicsi és könnyen tárolható formák számos más formát helyettesítenek. Mostantól nincs szüksége több formára ahhoz, hogy tetszése szerinti tortát süthessen. A klasszikus formák sok helyet foglalnak el. Ezzel a több formát is helyettesít.

 

MULTIFUNKCIONÁLIS HASZNÁLAT

Ez a forma nem csak süteményekhez használható. Használhatja pizza, kenyér, muffin, hab, zselé, puding, sütemények sütéséhez, de akár omlett vagy palacsinta készítéséhez is!

 

ADJON SZABAD UTAT A KREATIVITÁSNAK

Hozza ki magában rejlő művészt, és kezdjen el sütni bármilyen formában, amit csak el tudsz képzelni. Vesse magát bele a sütésbe, és adjon a tortáinak egy egyedi, különleges dizájnt. Szeretne meglepni egy látogatót vagy egy gyermeket a születésnapjára? Mit szólnál egy szív elkészítéséhez? Egy pillangóhoz? Egy felhőhöz? Egy levélhez? Egy számhoz? Ezzel a varázslatos sütőformával bármit megtehet!

 

 szilikonos forma tortara

 

EGYEDI ALAKÍTHATÓ SÜTŐFORMA

Ez az egyedülálló multifunkcionális forma leegyszerűsíti a sütést. Alkalmas mindenféle süteményhez. Formázható, így többféle formát is könnyedén létrehozhat csak ezzel az egy formával. Könnyen hordozható és praktikus.

 

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Ha végzett a sütéssel, egyszerűen és gyorsan mossa el a formát, hagyja megszáradni, és máris újra használható. Könnyen tárolható - csak össze kell hajtani, és nem foglal sok helyet. Alkalmazkodik a különböző típusú formákhoz.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek a sütőformának a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat használták fel a termék maximális tartósságának megőrzése érdekében. A forma többszöri sütés után is újrafelhasználható. Tartós élelmiszeripari szilikonból készült. Mosogatógépben mosható és könnyen tisztítható. A speciális szilikonnak köszönhetően tökéletesen tapadásmentes. Négy darabot tartalmaz, így szabadon megtervezheti a kívánt formát.

 

 multifunkcionalis szilikonos tortaforma

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • Különféle formákat hoz létre
  • Anyag: 100% szilikon gumi
  • Tanúsítvány: CIQ, CE / EÚ
  • Méretek: 18,8 x 5,5 cm
  • Hőmérséklet-tartomány: -40-230'C / -40-446'F
  • Darabszám a csomagban: 4
  • Megjegyzés: Sütéskor tegyen egy sütőlapot a spatulaforma alá. Ne tegye közvetlenül a sütőbe.
  • Újrafelhasználható
  • Könnyen mosható

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: