Multifunkcionális kerti térdeplő és szék

Kód: DS73738203
21 530 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Poznejte tuto skvělou profesionální zahrádkářskou židli, která Vám maximálně usnadní práci v zahradě. Židle je určena jako klekátko do zahrady a odpočívací židle.

Využijete ji při sázení květin, výsadbě zeleniny, vytrhávání plevele, okopávání, prohrabávání či při jiných činnostech. Je nesmírně praktická a výrazně šetří vaše kolena. Klečí se na ní mimořádně pohodlně.

Díky speciálním materiálům a patentovanému způsobu výroby je tato židle nesmírně odolná a praktická. Díky kompaktním rozměrům a nízké hmotnosti je přenosná a snadno skladná.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI KERTI TÉRDEPLŐ ÉS SZÉK

Mostantól nem térdel többé a nedves és hideg talajon, ami kellemetlen egészségügyi problémákat okozhat. Az egyedülálló kerti térdeplő lehetővé teszi a kényelmes munkavégzést, miközben térdelés közben maximális védelmet biztosít.

Alkalmas professzionális használatra, de otthoni kertészek számára is. Szabadalmaztatott kialakításának és maximális minőségének köszönhetően prémium termék.

 • Hordozható és praktikus
 • Kényelmes térdeléshez és üléshez
 • Egyedi összecsukható kialakítás
 • A legjobb minőségű anyagok
 • Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas
 • Univerzális méret

 

terdepelo 

MULTIFUNKCIONÁLIS HASZNÁLAT

A kertészeti térdeplőt számos tevékenységhez használhatja. Használhatja kapáláshoz, ültetéshez, gyomtalanításhoz, a talaj levegőztetéséhez és egyéb tevékenységekhez. Ha munka közben szünetet kell tartania, csak fordítsa meg, és hirtelen egy széket kap.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK A MAXIMÁLIS FUNKCIONALITÁSÉRT

A kiváló minőségű anyagok használatának köszönhetően a szék rendkívül hosszú élettartammal és kivételes funkcionalitással rendelkezik. Ennek köszönhetően számíthat arra, hogy a multifunkcionális szék hosszú ideig szolgálja Önt.

 

NEDVES TALAJON TÖRTÉNŐ MUNKAVÉGZÉSRE IS ALKALMAS

Nem szeret a nedves és hideg talajon térdelni? Ez a kerti szék segít ebben. Bárhol használhatja. Könnyen tisztítható és karbantartható.

 

terdepelo a kertbe 

TÖKÉLETESEN HORDOZHATÓ

Kompakt méreteinek és könnyű súlyának köszönhetően a szék rendkívül kényelmes használatot biztosít. Könnyedén hordozhatja. Kihajtható kialakításának köszönhetően nem foglal sok helyet, és könnyen tárolható. Kempingezésre is alkalmas.

 

HOGYAN KELL HASZNÁLNI A SZÉKET

Használata rendkívül egyszerű és praktikus. A szék kibontásához nyomja meg a rugókkal ellátott fémkart. Ezzel kioldja az oldalsó lábat, amelyet az ülésre merőlegesen ki kell lendíteni. A szék másik lába ugyanígy kidönthető. A szék újbóli összecsukásához oldja ki a fémkart és hajtsa az ülőfelület felé. Az összecsukott szék könnyű, és szinte alig foglal helyet.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • Anyag: Fém
 • Szín: Zöld
 • Kihajtott szék méretei: 60 cm x 50 cm x 30 cm
 • Összehajtott szék méretei: kb. 59 cm x 28 cm x 14 cm
 • Terhelhetőség: kb. 100 kg

Illusztrációs videó:

 


 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: