Minőségi újratölthető Dolce Gusto kapszulák

Kód: DS91684419
6 455 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fedezze fel ezeket az egyedülálló, Dolce Gusto kávéfőzőkhöz való újratölthető kapszulákat, amelyekkel a legfinomabb, ízgazdag és krémes kávét készítheti el. A kapszulákat kényelmesen töltheti és használhatja klasszikus kapszulaként.

Tökéletesen takarítja meg a pénzét, mert többször is újratöltheti őket. Ugyanakkor ez a megoldás rendkívül környezetbarát. Az újratölthető kapszulákkal különböző kávéfajtákat próbálhat ki, egyedi keveréket készíthet az ízlésének megfelelően.

Használatuk rendkívül egyszerű és kényelmes. A legjobb minőségű anyagok garantálják a kapszulák működőképességét és tartósságát.


 

A MI TIPPÜNK

Itt talál egy dupla csomag Dolce Gusto utántöltő kapszulát kedvezményes áron. 

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

NAGYSZERŰ ÚJRATÖLTHETŐ KAPSZULÁK

Speciális újratölthető kapszulák a Dolce Gusto kávéfőzőkhöz a legjobb kávé elkészítéséhez. Különleges kialakításuknak köszönhetően könnyű használat jellemzi őket. A kapszulán keresztül könnyen átfolyó víznek köszönhetően gazdag crema-tartalmú kávét készíthet. Ezekkel a kapszulákkal a kávéja tökéletesen finom és ízletes lesz.


dolce gusto toltheto kapszulak

 

PÉNZT TAKARÍT MEG

Ez az egyedülálló, újratölthető kapszulákból álló készlet drasztikusan sok pénzt takarít meg. Nincs többé túlárazott eldobható kapszula. Ezeket a kapszulákat újra és újra feltöltheti. Az 1 adag kávé elkészítésének ára jelentősen csökken. Ezzel a készlettel rengeteg pénzt takaríthat meg.

 

KEVERJE ÖSSZE A SAJÁT EGYEDI ÍZÉT

Ezekkel a nagyszerű újratölthető kapszulákkal bármilyen ízt játékosan összekeverhet. Kombináljon különböző kávékat, és hozzon létre egy egyedi, ízlésének megfelelő ízvilágot. Próbáljon ki különböző mennyiségű kávét a kapszulában, hogy elkészítse kedvenc ízét.

 

ECO-FRIENDLY

A kapszulás kávégépek egy hónapos működése során rengeteg hulladék keletkezik. Ha Ön is törődik bolygónkkal, akkor ezek az ökokapszulák Önnek valók. A DOLCE GUSTO kávégépen elkészített kávé tökéletes ízét élvezheti, miközben a természetet is kíméli.


dolce gusto kapszulak

 

KÉNYELMES HASZNÁLAT

A kapszulák használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Egyszerűen nyissa ki őket, használja a mérőkanalat az Ön által preferált kávéfajtától függően, hogy beletegye a kívánt mennyiségű kávét, nyomja össze, zárja le, és máris készen áll a használatra. Egy pillanat alatt megtisztíthatja őket, és máris készen állnak a következő használatra.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A kapszulák gyártásához a legjobb minőségű anyagokat használták fel, garantálva a kapszulák funkcionalitását és tartósságát. Újra és újra használhatja őket a legjobb kávé elkészítéséhez.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

 • 5 X újratölthető DOLCE GUSTO kapszula
 • Tisztítókefe
 • Mérőkanál
 • Anyag: műanyag, rozsdamentes acél
 • Újrafelhasználható termék
 • Kompatibilis a Dolce Gusto kávéfőzőkkel
 • Kapszulánkénti kapacitás: 9 gramm
 • Könnyen tisztítható
 • Töltési sebesség
 • Magasság: 32 mm
 • Átmérő a tetején: 53 mm
 • Alsó átmérő: 39 mm
 • Fedél átmérője: 45mm

 

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: