Ereszcsatorna védőháló – lombfogó háló – 30 m

Kód: DS99964716
Akció Tipp
19 265 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

A csomagolás 30 méter ereszcsatorna védőhálót tartalmaz kedvezményes áron

Az egyedi ereszcsatorna-védőhálók segítenek megvédeni az ereszcsatornát az eltömődéstől és az azt követő túlfolyástól, valamint az esetleges további sérülésektől.

A lehullott levelek a téli hónapokban megtartják a nedvességet, ami korrózióhoz, gombák és penész szaporodásához vezet.

Ugyanakkor az eldugult ereszcsatorna túlfolyáshoz, a homlokzat károsodásához, elárasztáshoz vagy az ereszcsatorna végzetes károsodásához vezethet. Ez a speciális ereszcsatorna háló megvéd ettől.

Ezeknek a hálózatoknak a telepítése egyszerű és gyors. Nincs szükség speciális szerszámokra, fúrásra vagy az ereszcsatorna egyéb károsítására. Csak kattintsa oda a fogantyúkat az ereszhez, és rögzítse hozzájuk a hálót.

A lehullott levelek elleni háló könnyű, de ugyanakkor rendkívül erős műanyagból készül, kivételes tartóssággal. Szabaduljon meg egyszer és mindenkorra a lehullott levelektől és szennyeződésektől.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Egy kedvezményes csomag 60 m-es eresz védőhálóval, amelyhez INGYENES A SZÁLLÍTÁS.

Egy kedvezményes csomag 90 m-es eresz védőhálóval, amelyhez INGYENES A SZÁLLÍTÁS.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

TÖKÉLETES VÉDELEM AZ ERESZNEK

Vannak fák a háza közelében? A lehullott levelek valódi károkat okozhatnak. A lehullott levelek eltömíthetik az ereszcsatornát, és ez komoly károkat okozhat. Ennek nem kell a költséges ereszcsatorna cserével végződnie, az eső károsíthatja az épület homlokzatát, szivárgást vagy beázást okozhat.

Az ereszcsatornákban lehullott levelek megtartják a felesleges nedvességet, ami télen felgyorsítja az ereszcsatornák korrózióját. Ugyanakkor a pusztuló levelek táptalaj a gombáknak, penésznek és baktériumoknak. Ez az egyedi ereszcsatorna védőháló pontosan ettől védi meg ingatlanát, a lehulló levelektől.

 csatornavedo halo

 

EGYEDI HÁLÓ A LEHULLOTT LEVELEKRE

A műanyag ereszhálónak köszönhetően egész évben tisztán tarthassa az ereszcsatornáit a levelektől, ágaktól és egyéb szennyeződésektől. Ez a háló segít csökkenteni a túlcsordulást és annak valószínűségét, hogy meg kell tisztítani, vagy ki kell cserélni az ereszcsatornát.

 

BÁRMILYEN ERESZHEZ

Ennek a védőrácsnak a kialakítását és méreteit úgy tervezték, hogy illeszkedjen az ereszcsatornák túlnyomó többségéhez. A rácsot igény szerint kényelmesen beállíthatja.

 

KÖNNYŰ TELEPÍTÉS

A hálózat telepítése egyszerű és gyors. A telepítéshez nincs szükség fúrásra, vagy bonyolult berendezésekre. Egy klasszikus olló elég lesz. Először vágja le a kívánt méretre. Ezután szerelje fel a műanyag fogantyúkat és pattintsa őket a helyükre. Ezután telepítse a hálózatot.

 
ereszcsatorna vedohalo

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

A háló gyártása során a legjobb minőségű anyagokat használták a védőháló maximális tartóssága és funkcionalitása érdekében. Tökéletesen felfogja a lehullott leveleket, ágakat és egyéb törmeléket, hogy megóvja ingatlanát a sérülésektől.

 

MŰSZAKI LEÍRÁS

  • 5x ereszcsatorna háló
  • 50x műanyag fogantyú
  • Anyag: műanyag
  • Szín: fekete
  • A háló mérete: 6m x 15,5 cm
  • A fogantyú méretei: 16 cm x 0,8 cm x 3 cm
  • A háló igény szerint rövidíthető
  • Maximum 15 cm széles ereszcsatornákhoz alkalmas
  • Javasolt fedés: legalább 5 cm

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: