Tapadásmentes teflon grillsütőlap

Kód: DS99845903
5 485 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Itt talál egy akciós csomagot, amely 2 db tapadásmentes teflon grillsütőlapot tartalmaz

A teflonos grillsütőlap biztosítja, hogy az ételek puhák maradnak, nem égnek meg, szaftosak és ízletesek lesznek. A teflon grillsütőlapon való grillezéskor nem kell aggódnia az égés miatt. A teflon, mint anyag tapadásmentes, és a hús még pokolian forró grillen sem ég oda a sütőlaphoz. További nagy előnye, hogy a vágott zöldségek vagy húsok nem tudnak átesni a teflon sütőlapon.

A tökéletes hővezető képesség segít az ételek gyors elkészítésében. A teflon további előnyei közé tartozik az egészségügyi biztonság, a nedvszívó képesség és a 260 C°-ig tartó hőállóság.

A sütőlap használható grillen vagy sütőben. Hús, hal, zöldség, tojás, valamint sütemények és egyéb ételek készíthetők rajta. A tisztítás gyors és egyszerű. A sütőlap többszöri használatra is alkalmas.


 

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Itt talál egy akciós NÉGYES CSOMAG speciális teflonos grillsütőlapot, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁS jár.

Tekintse meg a többi grillezési termékünket is.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

EGYEDI TEFLONOS GRILLSÜTŐLAP

Ez az egyedülálló, többfunkciós teflonon grillsütőlap leegyszerűsíti a grillezést. Alkalmas mindenféle ételhez a hústól, halaktól, zöldségektől a tojásokig. Az ételek puhák, nem égnek meg, lédúsak és ízletesek maradnak. A sütőlap közvetlenül a grillre való, soha többé nem hagyja, hogy az ételek átessenek rajta. Nem grillez? Sebaj, a sütőlap egészséges "zsiradékként" is használható a tepsiben, amikor pizzát készít, vagy finom süteményt süt. Minden típusú élelmiszerhez alkalmas.


tapadasmentes grillsutolap

 

EGÉSZSÉGESEBB FŐZÉS 

Az ételek nem ragadnak a tapadásmentes felületre, így kevesebb olajat használhat az étel elkészítéséhez. Ez egészségesebbé és ízletesebbé teszi az ételt.

 

KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

Ha végzett a grillezéssel, csak törölje le a sütőlapot, és utána mossa le mosogatószeres vízzel, hogy megakadályozza a zsírosodást. Többször is használhatja. Könnyű tárolás - csak terítse szét vagy tekerje fel. Minden méretű és formájú grillsütőhöz igazítható.

 

A LEGJOBB MINŐSÉGŰ ANYAGOK

Ennek a grillsütőlapnak a gyártásához a legjobb minőségű anyagokat használták fel a termék maximális tartósságának megőrzése érdekében. A sütőlapot újrafelhasználásra alkalmas.

 

teflonos grillsutolap

 

MŰSZAKI LEÍRÁS 

  • Méret: 33,0 x 40,0 cm
  • Anyag: teflon
  • Újrafelhasználható teflon rácsok
  • Könnyen mosható
  • Ne használja 260 fok feletti hőmérsékleten
  • Ne használjon éles tárgyakat a sütőlapon
  • Megjegyzés: A sütőlapot grillezésre tervezték. Ne használja a sütőlapot közvetlenül nyílt láng felett. Ne használjon fémtárgyakat és eszközöket, mivel azok megkarcolhatják a sütőlap felületét
  • Minden használat előtt mossa le a sütőlapot
  • Ha befejezte a grillezést, egyszerűen törölje le a sütőlapot, majd mossa le mosogatószeres vízzel, hogy megakadályozza a zsírosodást
  • Ne hajtsa össze a sütőlapot, és ne változtassa meg az alakját, mert ez károsíthatja a tulajdonságait

 

1x tapadásmentes teflon grillszőnyeg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: