Fantasztikus DINO pálya

Kód: DS24805935
15 920 Ft / db
Raktáron (>5 db)

Fedezze fel ezt az egyedülálló DINO-stílusú autópályát, amely rendkívül szórakoztató, ugyanakkor kreativitást épít. Könnyedén újjáépítheti a pályát, és létrehozhat különféle kanyarokat, köröket, felüljárókat, aluljárókat, hidakat és bármit, ami eszébe jut.

A pálya legfeljebb 271 részből áll, és egy akkumulátoros autót is tartalmaz. Egy különleges játékautó könnyedén átmegy rajta, ami fokozza a szórakozást és a játékot.

Speciálisan edzett műanyagból készült, speciális alkatrészeknek köszönhetően formázható és rugalmas. Tökéletesen fejleszti a kreativitást és az intelligenciát. Ez a pálya egyedi ajándék minden autókedvelőnek, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Kicsik és nagyok egyaránt játszani fognak ezzel az autópályával, mindenki imádni fogja. A szenzációs szórakozásról 8 dinoszaurusz figura és matrica is gondoskodik, amelyek életre keltik az egész pályát.


 

Részletes információ

Termék részletes leírása

 

EGYEDI DINO AUTÓPÁLYA, AMELY A KREATIVITÁST ÖSZTÖNZI

Ez az egyedülálló autópálya új módon ösztönzi a kreativitást és az autókkal való játékot. A változatlan formájú klasszikus autópályákkal ellentétben ezt az autópályát szó szerint tetszés szerint egymásra rakhatja. Különféle formájú és méretű felüljárókat, aluljárókat, kanyarokat, hidakat építhet. Ezen kívül teljesen kompatibilis, így több autópálya is összeköthető a még jobb játékélményért. Hozzon létre egy modern megjelenést, élvezze a hangulatot és érezze jól magát stílusosan.

 

 kiváló DINO pálya

 

ERŐS AUTÓ

A csomag része egy speciális játékautó. 1x AA elemet tesz bele. Mindössze annyit kell tennie, hogy bekapcsolja a játékautót, leteszi a pályára, és élvezze a gyors utazást a rákészített csapdákon. Nem elégedett a pályaépítés végtelen lehetőségeivel, és valami egyedit szeretne megtapasztalni? A mellékelt matricáknak köszönhetően tökéletesen életre keltheti a pályát.

 

FELKELTI A FIGYELMET

Figyelem, az autópálya vonzza a figyelmet, és néha nehéz elszakítani róla a gyerekeket. Az egyedi DINO stílusnak köszönhetően mindennapi kalandjai részévé válik. A gyerekek szó szerint imádják.

 

EGYSZERŰ HAJTÁS

Az alkatrészeket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek egymáshoz. Univerzálisak, így nem kell keresni, hogy melyik alkatrész melyikhez illik. Egy új autópálya kialakítása a kisebb gyerekek számára is kényelmes és gyors lesz.

 

szórakoztató DINO autópálya

 

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

A gyerekek szeretik az autópályákat, ugyanakkor imádnak új dolgokat alkotni. Ez az autópálya köti össze mindkettőt. Lehetőséget teremteni és egyben játszani szeretett játékautójával. Ezek a tulajdonságok teszik ezt az autópályát egyedülálló ajándékgá kicsiknek és nagyoknak, lányoknak és fiúknak.

 

MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

 • Anyaga: műanyag
 • készletekkel bővíthető
 • elemek száma összesen: 271
 • pálya hossza: 360 cm

 

A készlet tartalma:

 • 240 pályaelem
 • 8 hídelem
 • 1 autó
 • 8 dinoszaurusz figura
 • 2 dinoszauruszfej alakú alagút
 • 4 pálmafa
 • 4 csomóponti csatlakozó
 • 2 sebességfokozat

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: