Egyedi mágneses építőkészlet

Kód: DS37253116
10 865 Ft / db
Raktáron (>5 db)

 

Fedezz fel egy egyedülálló mágneses építő készletet, amely rendkívül szórakoztató, egyszerre fejleszti a kreativitást, a gondolkodási készségeket és a finommotorikus készségeket. Kreatív órákat fogsz eltölteni vele.

Gyermekeknek vagy családnak keres megfelelő ajándékot? A mágneses építőkészlet tökéletes kreatív és oktató játék a gyermekek számára, de a felnőttek is kiélhetik zabolátlan fantáziájukat. Ezért ideális ajándék gyerekeknek és felnőtteknek minden korosztály számára.

Ez a kivételes mágneses építőkészlet a mágneses mező elvein alapul, az egyes darabok tökéletesen vonzzák és tartják egymást. Ezért mindenféle formájú alakzatot létrehozhatsz velük.

Mágneses építőkockák - a forradalmi mágneses kirakójáték milliók szívét nyerte el tökéletességével, egyszerűségével és egyediségével. Tökéletesen fejleszti a kreativitást, az alkotóképességet és az intelligenciát. Fedezze fel a varázsát, és garantáltan szeretni fogja.


 

A MI TIPPÜNK

Itt hoztunk az Ön számára egy kedvező DUPLA CSOMAG mágneses építőkészletet, amelyhez INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL jár.

 

Részletes információ

Termék részletes leírása

MÁGNESES KÉSZLET - LEGFONTOSABB ELŐNYÖK

 • Egyedi és izgalmas szórakozás a családnak és a barátoknak
 • Háromdimenziós játékélmény
 • A kreatív gondolkodás fejlesztése
 • Egyedülállóan megtanítja a gyerekeket türelmesnek lenni és koncentrálni
 • A finommotoros készségek, szem-kéz koordináció fejlesztése
 • A színek megkülönböztetési képességének javítása
 • Fizika a gyakorlatban - a mágneses építőelemek oktatási jellege
 • A térbeli képzelet természetes fejlődése, a képzelet kifejezett fejlődése
 • Több készletet kombinálhat

 

A KREATIVITÁST ELŐSEGÍTŐ EGYEDI PUZZLE

Ez az egyedülálló puzzle új módon ösztönzi a kreativitást, a türelmet és a térbeli gondolkodást. Hogyan működik? Mivel ez a magával ragadó építőkocka mágneses, a mágnessel és mágneses golyókkal ellátott műanyag rudakkal különböző formákat állíthatsz össze az utasítások vagy a képzeleted szerint. Így fejleszti kreatív és térbeli képzelőerőt, valamint a struktúrák létrehozásának képességét.

 

MÁGNESES ÉPÍTŐKOCKÁK - MIT LEHET VELÜK LÉTREHOZNI?

A mágneses építőkockák a gyermekek számára óriási lehetőségek forrása. Kreativitásodnak megfelelően bármilyen, különböző formájú tárgyat létrehozhatsz velük. A legegyszerűbb síkbeli alakzatoktól kezdve a számjegyeken át a 3D modellekig. Több különálló alkatrész is létrehozható, amelyek később egy nagyobb objektum létrehozásához kombinálhatóak. Több készletet is kombinálhat. Csak hagyj teret a kreativitásodnak.

 

ALKALMAS GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK SZÁMÁRA

Tökéletes ajándék gyerekeknek és felnőtteknek. A nagyszerű mágneses építő készlet ideális ajándék gyerekeknek, segít a gyerekeknek fejleszteni a térbeli gondolkodást, a koncentrációt és a türelmet, valamint ápolja a kreatív és művészi készségeket. A szülők és a gyerekek számára is remek lehetőség a közös időtöltésre. Felnőttek számára nagyszerű stresszoldóként.

A mágneses építőkockák egyszerűen az egyik leginspirálóbb, legoktatóbb, hagyományos és szabadidős játék. Nemcsak a gyermek számára, hanem azért is, hogy Ön pozitív kapcsolatot alakíthasson ki a kicsikkel egy szórakoztató környezetben.

 

A TÖKÉLETES AJÁNDÉK

A gyerekek, de a felnőttek is szeretik a mágneses kirakósokat - puzzle-ket. Szeretnek új feladatokat és kihívásokat megoldani. Ez a rejtvény rajongók millióinak szívét nyerte el. Csatlakozz hozzájuk. Ezenkívül népszerű ajándék születésnapokra, gyermeknapra, karácsonyra, gyermekes családlátogatáskor és egyéb alkalmakra. Egyszerűen tökéletes ajándék mindenkinek.

 

KIVÁLÓ MINŐSÉG

A mágneses építő készlet összesen 157 darabot tartalmaz - 109 színes, 2,5 cm hosszú pálcikát és 48 darab 1 cm átmérőjű golyót. A gyártó nagyon erős mágneseket garantál a pálcák belsejében. Az erősen vonzó mágnesek elképesztő és érdekes rejtvényeket hoznak létre, a mágneses készlettel való munka fejleszti a finommotorikus készségeket, és segít behatolni a tudomány és a technológia titkaiba.

 

MŰSZAKI ELŐÍRÁSOK

 • 109 db 2,5cm hosszú színes pálca
 • 48 db 1 cm átmérőjű golyó
 • darabszám összesen : 157
 • nagyon erős mágnesek a pálcák belsejében

több készlet kombinálásának lehetősége

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Csak regisztrált felhasználók tehetnek közzé bejegyzéseket. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon.

Ezt a mezőt ne töltse ki: